Home
Locatie
Activiteiten
Brabo Show
Agility
Dog Dancing
Flyball
Gehoorzaamheid
Showtraining
Contact
Links

 

 

 

 

 


Internationale Hondententoonstelling
Antwerpen - BRABO SHOW
Home |  Bezoekers |  Uitslag

 

 

 

 Welkom Bezoeker,

Hieronder vindt u nuttige informatie over het reilen en zeilen van de dubbele tentoonstelling op 13 & 14 april 2019, alle groepen zullen zowel zaterdag als zondag gekeurd worden!

Waar?

De tentoonstelling vindt plaats in Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191 te Antwerpen.
Plan+wegbeschrijving: klik hier
 

Antwerp Expo is perfect te bereiken door middel van tram of bus. Meer informatie over welke lijnen vindt u terug bij wegbeschrijving.
 

 

Wat is het?

De Internationale hondententoonstelling georganiseerd door KV Brabo is één van de tentoonstellingen die men jaarlijks in België organiseert.

Voor de meer dan 300 rassen , verdeeld in 10 groepen, die we kennen is een rasstandaard opgesteld. Het doel op onze tentoonstelling is voor elk van de bijna 230 aanwezige rassen de hond die het best zijn rasstandaard benaderd te kiezen. Hiervoor hebben wij 33 keurmeesters voorzien. Deze gaan de twee dagen alle honden in  verschillende ringen keuren.

Voor elk ras wordt er een onderscheid gemaakt tussen Minor puppy, Puppy, Jeugdhond, Intermediaire klas, Openklas, Werkklas, Kampioenklas en de Veteranen. Teven en Reuen worden ook afzonderlijk gekeurd. Uit alle aanwezige honden van een ras wordt de Best of Breed geselecteerd. Al deze Best of Breed komen in de namiddag in de erering om de titel Beste hond per groep. De winnaar van zaterdag is de ANTWERP WINNER op zondag kiezen we de BRABO WINNER.

Ook interessant voor honden liefhebbers en bezitters zijn de verschillende standen waar men allerlei hondenartikelen tegen interessante voorwaarden kan aanschaffen.

Wanneer?

De show gaat door op zaterdag 13 april en zondag 14 april 2019. De keuringen starten om 9u30 en vanaf 15u kan u in de erering terecht voor de erekeuringen. In die erering zal dan rond 16u45 telkens de winner van de dag gekozen worden. Wie optimaal van de show wenst te genieten, komt best vroeg want de keuringen beginnen al om 9u30. 

Welke rassen wanneer en hoeveel?

Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Hoeveel?

De inkom bedraagt € 5,00.

Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen.

Wenst u toch nog meer inlichtingen? Contacteer dan Guido Surinx of Gustaaf van den Bosch.

 

 
   Copyright Tom Tytgat (2009-2015)    -  Ontwerp en ontwikkeling: Tom Tytgat   -    Contacteer Webmaster